En by | To havne

Masser af oplevelser og havneaktivitet

Helsingør Havne består af den smukt beliggende lystbådehavn Helsingør Nordhavn og af Helsingør Havn, der på en gang er både kulturhavn, erhvervshavn og krydstogtshavn.

Med Kronborg og byens charmerende historiske bykerne som naboer byder vi på lystbådehavn, maritim kultur, oplevelser og seværdigheder i særklasse. Her kommer du ganske tæt på et af verdens travleste farvande og kan på tæt hold følge trafikken gennem Øresund.

Som erhvervs- og krydstogtshavn kan vi med dybt vand og gode kajfaciliteter servicere langt de fleste skibe fra det lille lystfiskerfartøj til fragtskibe og krydstogtsskibe på op til 150 meter. Mulighederne er mange, og vi kan tilbyde en række gode havneservices.

Velkommen til Helsingør Havne

Opdatering om el på broerne i Nordhavnen

Bro 2 og 3 Der er atter strøm på bro 2 og 3, men for at få adgang til strømmen, så skal bådejerne på broerne venligst kontakte havnevagten på tlf. 2531 1080. Bro 6, 7 og 8 Havnen slukker for strømmen mandag den 19. februar på…

Havnechef Martin Vestergaard fratræder

Pressemeddelelse, Helsingør Kommune: Martin Vestergaard stopper efter fælles overenskomst som Havnechef for Helsingør Havne efter 2 år i stillingen og har besluttet sig for at vende tilbage til bygge- og anlægsbranchen, som han har mere…

Informationsbrev fra Helsingør Havne

Februar måneds informationsbrev er netop udsendt til samtlige af vores bådejere, erhvervsdrivende og foreninger. Informationsbrevet giver et indblik i skaderne efter Stormen Pia og de andre uvejr, økonomien, søsætningstider, arbejdet…

Havnen tildeler søsætningstider fra tirsdag den 30. januar

Snart er foråret over os og bådene skal atter i vandet. Vi starter som altid på Søndre Mole, og i første omgang tildeles søsætningstiderne til de både, der spærrer for de øvrige både på henholdsvis Søndre Mole, gruspladsen og cafépladsen. De…

Erhverv

Vi er en serviceorienteret erhvervshavn, der kan servicere de fleste typer skibe med lodsservice og maritime virksomheder.
Færgedriften og de tilknyttede erhverv er væsentlige for Helsingør og havnen.
Når ruten går gennem Øresund, er Helsingør Havn – tæt på København – et godt valg.

Lystsejlere

Som lystsejler i Helsingør nyder du godt af gode havnefaciliteter og et højt serviceniveau.
Vi har to dejlige havne; Helsingør Nordhavn og Helsingør Havn. Lystbåde skal primært sejle til Helsingør Nordhavn, men har man en stor båd, kontaktes havnevagten for tilladelse til at anløbe Helsingør Havn.

Oplevelser

Som gæst i Helsingør har du gode muligheder for mange forskellige oplevelser. Uanset om du er sejler eller har fødderne solidt på land. Området bugner af maritime aktiviteter, hygge, kultur og historie.
Bykerne, fantastiske museer og havne er inden for et par minutters gåafstand.

Krydstogt

Et anløb i Helsingør er en ideel krydstogtsoplevelse.
Krydstogsskibe kan bl.a. lægge til ved Kongekajen, få meter fra den historiske bykerne og tæt på Kronborg Slot, der er på UNESCOs verdensarvsliste.
Alt i byen er i gåafstand og der er gode udflugtsmuligheder.