Andreas Thers fra Kronborg Café & Fiskehus var både stolt og utrolig glad, da han tirsdag aften blev hædret med Hamlets Talentpris 2020, da Helsingør Kommune afholdt nytårskur for erhvervslivet på Kulturværftet.

Med talentprisen, der gives til et ungt iværksættertalent på under 30 år, fulgte også en check på 10.000 kroner, der blev overrakt af borgmester Benedikte Kiær.
28-årige Andreas Thers var en ud af seks unge talenter, som var nomineret til Hamlets Talentpris. Ifølge dommerkomitéen fik Andreas Thers prisen, fordi han blandt andet har demonstreret talent for forretning, og fordi han har bidraget positivt til Helsingørs udvikling:

”Andreas har over en årrække vist, at han formår både at drifte og at udvikle sin forretning. På rejsen er han blevet endnu klogere på det faglige og forretningsmæssige. Hans drive og innovative tilgang har bevirket, at han har skaleret forretningen med butik og idéen om en minigolfbane”.

”Andreas har en særdeles entreprenant profil, hvilket bidrager positivt til byen som en attraktivt oplevelsesdestination”.

Her i Nordhavnen kan vi da også konstatere, at Andreas Thers har haft fart på, siden han for fem år siden købte Kronborg Café. Og i  sommer 2019 udvidede han forretningen med et fiskeudsalg, og går alt efter planen, kommer der også minigolf på græsplænen ved siden af kajakklubbens nye kajakopbevaringshus i Nordhavnen.

Endnu engang tillykke til Andreas Thers med Hamlets Talentpris 2020!