Havnekontoret har på det seneste fået en række henvendelser fra bådejere fra Nordre Mole, der har været i tvivl om adgangen til molen i bil.

Først og fremmest er det naturligvis fortsat tilladt at foretage på- og aflæsning af tunge ting ved båden. Derudover har vi denne sommer forsøgsvist åbnet op for, at bådejerne kan parkere bilen på Nordre Mole i de afmærkede parkeringsbåse. Der er tale om et forsøg, og derfor holder vi øje med om der kommer for meget trafik eller andre former for uhensigtsmæssig adfærd. Viser det sig, at den øgede trafik bliver et problem, så vil forsøget med parkering i sommerperioden på molen blive stoppet.

Bommen på Nordre Mole
I løbet af sommeren opsættes der en ny bom med elektronisk adgangskontrol på molen, og derfor er det snart slut med hængelås og nøgler om sommeren. Når adgangssystemet bliver taget i brug, vil adgangskontrollen blive knyttet til bådejernes mobiltelefoner.

Men indtil bommen er blevet opsat, så kan bådejere kan som altid låne nøglen til bommen på havnekontoret eller ved at kontakte havnevagten på telefon: 2531 1080.