Havnen slukker for strømmen mandag den 12. februar på bro 6, 7 og 8 i forbindelse med arbejdet med at opgradere havnens betalingssystem Tallykey til en webbaseret løsning – Tallyweb.

Hvis din båd ligger på en af broerne uden strøm, men fortsat har brug for strøm, så bedes du sejle båden til en af broerne med strøm. Der er strøm på bro 9-25. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal ligge båden eller har du andre spørgsmål, så kontakt venligst havnevagten på tlf. 2531 1080.

Fra Tallykey til Tallyweb
Opgraderingen af havnens betalingssystem er allerede påbegyndt på bro 2, 3, 4 og 5 og fortsætter altså nu på bro 6, 7 og 8 den næste tid. Det forventes, at strømmen vil være tilbage på alle broer i slutningen marts.

Havnen giver besked, når der åbnes for strømmen igen.

Arbejdet udføres i etaper
Opgraderingen af betalingssystemet bliver udført i etaper, og denne vinter vil opgraderingen omfatte bro 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8. Tallykey-standerne vil løbende blive afmonteret og sendt til leverandøren, der vil opgradere standerne, hvorefter de opgraderede standere – Tallyweb – vil blive monteret på broerne igen.

Efter arbejdet på bro 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8 fortsætter opgraderingen af standerne på bro 17-22 i 2025. Planen er, at arbejdet fortsætter på bro 9-16 i 2026.

Med venlig hilsen – Helsingør Havne