Det betyder lukningen af havnekontoret for sejlerne

Kære sejlere på vores havne

På Helsingør Havne følger vi regeringens retningslinjer. Det betyder, at vi som offentligt ansatte på grund af Corona-situationen skal holde lukket foreløbig indtil d. 13. april. Det betyder også, at alt personale, der ikke har beredskabsmæssige opgaver, er sendt hjem.

Regeringen har givet retningslinjer om, at vigtig infrastruktur skal holdes åben. Derfor vil havnevagten fortsat være på arbejde på Helsingør Selvstyrehavn. Lystbådehavne er derimod ikke karakteriseret som vigtig infrastruktur. Dog vil havnevagten fortsat holde tilsyn på Nordhavnen, og i kritiske situationer skal man kontakte havnevagten.

Vi har her forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med havnekontorets lukning:

Kan man ringe til Havnekontoret?
Nej, man kan ikke ringe til havnekontoret. Havnekontoret er ikke bemandet.

Kan min båd blive søsat?
Ja. Vi har fået mulighed for forsøgsvis at påbegynde søsætningerne d. 30. marts. Læs mere om søsætninger her.

Kan min båd blive taget op?
Nej, der kan ikke tilbydes optagninger i den kommende periode, da vores nødbemanding alene varetager havnevagten og søsætningerne.

Kan jeg få svar om bådpladser og ventelister:
Nej, vi kan ikke besvare spørgsmål om dette i den kommende periode, da dette digitale system ikke fungerer fra en hjemmearbejdsplads. Vi vil dog forsøge om det i et vist omfang er muligt at arbejde med disse opgaver uden de digitale redskaber. Send derfor en mail med dit ærinde til nordhavnen@helsingor.dk. Hvis vi ikke kan arbejde med din henvendelse nu, er den registreret, til når vi kan åbne havnekontoret igen.

Kan jeg få svar om betaling:

Nej, vi kan ikke besvare spørgsmål om dette i den kommende periode, da det digitale system ikke fungerer fra en hjemmearbejdsplads.

 

Vi vil løbende fortælle mere om situationen på hjemmesidens forside, og vi skriver til jer, hvis der kommer ændrede retningslinjer eller hvis situationen på havnekontoret ændrer sig.

Pas godt på hinanden i denne usædvanlige tid.

 

Med venlig hilsen

Jesper Schrøder, Havnechef