Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jul på Kulturhavnen

7. december 2018 @ 08:00 - 9. december 2018 @ 17:00

I weekenden den 7.-9. december afholdes der ”Jul på Kulturhavnen”. Tiltaget er et led i strategien om at skabe en levende havn hele året rundt. Arrangementet kan også være med til at bygge bro mellem juleaktiviteterne i bymidten og julemarkedet på Kronborg.

Der er lagt op til rottejagt på Fyrskib XVII samt rundvisninger om bord kl. 12-16. I M/S Maren kan der købes Æbleskiver, kaffe og the, hjemmelavet gløgg, samt hjemmebagte brunkager, jødekager og specier kager. Kom på besøg i Hal16.

Tag børn eller børnebørn med og se den kombinerede isbryder og slæbebåd fra 1908. For børnene er der ”rottejagt” hvor der skal findes et antal ”rotter” rundt på skibet. Gå ned i maskinrummet og se Danmarks største 3-cylindrede dampmaskine og den store kulfyrede dampkedel der kan indeholde 12 tons vand. Se matrossalonen og kaptajnsalonen. Bemærk den store forskel på indkvartering af den menige besætning og skibsofficererne. Der kan købes varm kakao, øl, vand, vin, kaffe og the. Lørdag og søndag vil der blive spillet levende musik fra kl. 13 til 15.

  • Der er gratis adgang til havnens skibe mellem d. 7. – 9. dec. kl. 11-16. 

Detaljer

Start:
7. december 2018 @ 08:00
Slut:
9. december 2018 @ 17:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://mfs.dk/detsker/jul-paa-kulturhavnen/

Arrangører

Helsingør Havne
M/S Museet for Søfart

Sted

Helsingør Havn
Helsingør, Danmark + Google Map