Pressemeddelelse, Helsingør Kommune:

Martin Vestergaard stopper efter fælles overenskomst som Havnechef for Helsingør Havne efter 2 år i stillingen og har besluttet sig for at vende tilbage til bygge- og anlægsbranchen, som han har mere end 30 års erfaring med.

Martin Vestergaard udtaler:

”Jeg har været meget glad for min stilling som Havnechef for Helsingør Havne. Havnene er en de af Helsingørs DNA og et særdeles spændende sted. De er jo byen og historien, og jeg er stolt af at have været en del af den.”

Martin Vestergaard udtaler yderligere

”Jeg siger farvel til et utrolig kompetent og komplet medarbejderhold med en erfaren havnemester i spidsen af den daglige drift.”

Formanden for Helsingør Havne, Gitte Kondrup udtaler:

”Jeg vil sige tak for indsatsen til Martin Vestergaard og ønske al held og lykke fremover. Helsingør Havn står et stærkt sted i dag og er klar til næste kapitel og en ny kaptajn.”