Vinterferie på M/S Museet for Søfart

Besøg M/S Museet for Søfart i vinterferien, hvor der venter oplevelser og udfordringer for alle aldre og timers underholdning. Få en ægte sømandstatovering i Tattoosalonen hos Jonna Gonnorønna, byg jeres eget drømmeskib eller test jer selv i den store M/S test: er I landkrabber eller søulke? Læs mere om vinterferien på M/S Museet for Søfart

Klassiske biler på Kulturhavnen

Klassiske biler mødes på Kulturhavnen i Helsingør Havn. Første træf i 2024 foregår Skærtorsdag den 28. marts, kl. 13.00-16.00. Læs mere om Klassiske biler på Kulturhavnen.

Klassiske biler på Kulturhavnen

Klassiske biler mødes på Kulturhavnen i Helsingør Havn på søndage fra forår til efterår i tidsrummet kl. 13.00-16.00. Læs mere om træffet her.

DM i fiskeri 2024

Sjællands Småbådsfiskeklub (SSK) er vært for DM 2024 i fiskeri, der afholdes i Helsingør Nordhavn lørdag den 25. maj til søndag den 26. maj. Læs mere om tilmelding og program,

Bellevue Ocean Race 2024

Det internationale kajakstævne Bellevue Ocean Race kommer forbi Helsingør Nordhavn lørdag den 1. juni til søndag den 2. juni. Læs mere om Bellevue Ocean Race.

Sjælland Rundt Sailing Week

Helsingør Sejlklub afholder "Sjælland Rundt Sailing Week"  fra lørdag den 8. juni til søndag den 16. juni, hvor det vil være en lang række sejlsportsaktiviteter på Nordhavnen og i vandet nord for havnen. Læs mere om Sjælland Rundt Sailing Week.

Klassiske biler på Kulturhavnen

Klassiske biler mødes på Kulturhavnen i Helsingør Havn på søndage fra forår til efterår i tidsrummet kl. 13.00-16.00. Læs mere om træffet her.

Minitriatlon i Helsingør

Fredag den 21. juni afholdes der Minitriatlon 4-18-4 i Helsingør. Start og målområdet er på Kulturhavnen - ved Kulturværftet.

Ironman 70.3 i Helsingør

Tusindvis af jernmænd- og kvinder indtager Helsingør søndag den 23. juni 2024. Start og målområdet er på Kulturhavnen - ved Kulturværftet.

Passage Festival

Passage Festival er seks dage med international gadeteater, hvor man kan opleve spektakulært og excentrisk cirkus, klassisk gadeteater, dans, koreografi og eksperimenterende scenekunst side om side. Det hele foregår fra mandag den 29. juli til den 3. august. Læs mere om Passage Festival