Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

juli 2021

Passage Festival: Forestillingen “78 Tours”

juli 29 @ 17:30 - 18:05
Kulturhavnen, Allegade 2
Helsingør, 3000
+ Google Maps

Passage Festival er tilbage på fuld blus i Helsingør denne sommer med arrangementer for alle ved havnen og i Helsingør bykerne. Og atter andre arrangementer, hvor der skal indløses billet. Mød blandt andre de frygtløse kunstnere fra franske La Meute, der opfører forestillingen "78 Tours", der er en hypnotisk og rituel rejse i det legendariske dødshjul. Forestillingen er gratis og foregår på Kulturhavnen. Læs mere om forestillingen og Passagefestival 2021.

Læs mere »

august 2021

Krydstogtskibet Amera

august 5 @ 07:00 - 20:00
Helsingør Nordhavn Helsingør, Danmark + Google Maps

Krydstogtskibet Amera fra  Phoenix Reisen ankommer til Helsingør Havn og skal ligge for reden det meste af dagen. Skibet er 205 meter langt og 29 meter bredt og har plads til 835 passagerer. Der benyttes tenderskibe, hvis passagerne skal i land. NB: Krydstogtskibets passagerer skal være corona-vaccinerede, hvis de skal gå i land.

Læs mere »

Kapsejladsen Øresund på Langs og havnefest KAJ-KALAS

august 7
Kulturhavnen, Allegade 2
Helsingør, 3000
+ Google Maps

I år afholdes der havnefest - KAJ-KALAS - i forlængelse af kapsejladsen Øresund på Langs, der er en festlig og hyggelig kapsejlads for klassiske træskibe, -både og -joller. Skibene sejler fra Svanemøllebugten ud for Tuborg Havn i København mellem kl. 9.30-10.00 og sejler langs Øresund til mållinjen syd for Helsingør, hvorefter fartøjerne forventes at ankomme til Helsingør Havn. Program - lørdag den 7. august: 9.30-10.00: Skibene sejler fra Svanemøllebugten ud fra Tuborg Havn. 15.00: Kronborgs kanoner saluterer de ankommende fartøjer.…

Læs mere »

Hop i havet fra Langebro

august 22 @ 10:00 - 12:00
Langebro, Ålsgårde

"Elsker du havet og vil du være med til at beskytte det? Så kom og hop i havet sammen med os. Vi danskere er vilde med havet. Næst efter skoven er det vores foretrukne natur. Vi elsker at svømme, sejle og fiske i havet. Vi går tur, surfer, dykker, samler sten, kigger på fugle og fisk. Men vi vil ikke bade i en algesuppe, gå ture langs en død fjord eller fiske, hvor der ingen fisk kan leve. Vi ved…

Læs mere »

Kronborgløb i kajak og DM i turkajak

august 22 @ 11:00 - 15:00
Helsingør Nordhavn Helsingør, Danmark + Google Maps

I forbindelse med det traditionsrige Kronborgløb for alle kajaktyper, afholder Kajakklubben Krogen og Dansk Kano og Kajak Forbund løbene: Dansprint Ocean Race Cup,  DM i turkajak og et mindre løb for alle kajaktyper. Alle deltagere roer afsted kl. 11.00, og de første roere kommer sandsynligvis i mål lidt før kl. 13.00. Forventningen er, at omkring 80 roere deltager i løbene, hvor roretningen - alt afhængig af vind og vejr - for fire af løbene går fra Helsingør Gummistrand til Gilleleje…

Læs mere »

Tango på kajen ved Kulturhavnen

august 28 @ 18:00 - 23:30
Kulturhavnen, Allegade 2
Helsingør, 3000
+ Google Maps

Der er mulighed for at danske Tango på kajen ved Kulturværftet. Alle er velkomne - det er gratis. Læs mere om arrangementet.

Læs mere »

Klassiske biler på Kulturhavnen

august 29 @ 13:00 - 16:00
Kulturhavnen, Allegade 2
Helsingør, 3000
+ Google Maps

Tag forbi Kulturhavnen og se det smukke træf af klassiske biler. Læs mere om arrangementet.

Læs mere »

september 2021

Idrætsstævne ved Langebro

september 3 @ 15:00 - 18:00
Langebro, Ålsgårde

Klub Liv og Motion vender i år tilbage med deres fantastiske idrætsstævne, hvor deltagerne har mulighed for at prøve kræfter med et fuldt minitriatlon, dele af disciplinerne svømning, cykling og løb eller eventuelt en gåtur. Stævnet er for voksne mennesker med udviklingshæmning. Læs mere om idrætsstævnet og Klub Liv og Motion på foreningens facebookside.

Læs mere »

Stafet for livet

september 4 @ 11:00 - 23:00
Kulturhavnen, Allegade 2
Helsingør, 3000
+ Google Maps

Stafet for livet er en 12 timers aktivitet, der samler midler ind til kræftsagen. En dag med hygge, underholdning,  samvær omkring et fælles ønske om at støtte kræftsagen og naturligvis også stafetten rundt om Kronborg Slot. Man kan gå, løbe eller hopper rundt om Kronborg, for der er ingen anden konkurrence end den, de tilmeldte hold har internt eller med andre venskabshold. Læs mere om Stafet for livet.

Læs mere »

Klassiske biler på Kulturhavnen

september 26 @ 13:00 - 16:00
Kulturhavnen, Allegade 2
Helsingør, 3000
+ Google Maps

Tag forbi Kulturhavnen og se de smukke klassiske biler. Læs mere om arrangementet.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder