Venteliste til bådplads i Nordhavnen

Nordhavnen er en meget populær havn, og trods havnens størrelse har vi i øjeblikket ventetid på de fleste typer bådepladser. Du kan kun komme på venteliste, hvis du har folkeregister-adresse i Helsingør Kommune, da det et kravet for at få en fast bådplads hos os. 

Du kan blive skrevet på venteliste ved at udfylde blanketten her på siden. Lykkes det ikke at udfylde den elektroniske blanket, kan du altid henvende dig på havnekontoret for at blive skrevet på ventelisten.

Det koster 200 kr. om året at være opskrevet på ventelisten.
Der kan betales med Visa/Dankort, Visa og MasterCard på vores hjemmeside.

Når beløbet er betalt, står du på ventelisten. Vi tildeler bådpladser i den rækkefølge, ansøgningerne er registreret hos os. Rækkefølgen på ventelisten er dog ikke alene afhængig af opskrivningstidspunktet, men afhænger også af hvilken type bådplads du er opskrevet til. Derfor kan det være svært at sige, hvornår du kan forvente at få en bådplads.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvor du står på ventelisten.

NB: Hvert år i januar sender vi en opkrævning for ventelistepladsen pr. e-mail. Hvis betalingsfristen ikke overholdes sendes én påmindelse, og såfremt gebyret stadig ikke betales, bliver man slettet af ventelisten. Det årlige ventelistegebyr refunderes ikke ved tildeling af bådplads.

Læs om Helsingør Nordhavns regler for vente- og rokeringslister i vedtægterne.