Foreninger

På Helsingør Nordhavn, i Ålsgårde og ved Strandhave er der en række foreninger, hvor det maritime er omdrejningspunktet for fællesskabet. Nogle foreninger er sportslige fællesskaber og andre er af mere social karakter.

Helsingør Nordhavn

Dykkerklubben Aquanaut
Sportsdykkerklubben Aquanaut er en af Danmarks ældste dykkerklubber. Alle er velkomne i dykkerklubben, der ud over dykninger også afholder klubaftener med hyggesnak, film og foredrag.
Læs mere om dykkerklubben på foreningens hjemmeside og facebookside.


Helsingør Motorbådsklub

Motorbådsklubben er en forening for alle med interesse i motor- og småbåde, fiskeri, havet og Øresund i det hele taget.
Læs mere om klubben på foreningens hjemmeside og facebookside.


Helsingør Sejlklub
Sejlklubben er en forening med plads til nybegyndere og sejlere, der ønsker at være en del af et fællesskab med kapsejlads og hyggelige fællesture.
Læs mere om sejlklubben på foreningens hjemmeside og facebookside.


Kajakklubben Krogen
Kajakklubben er en forening for nybegyndere og erfarne kajakroere og en klub, hvor man kan vælge at ro lidt for sig selv eller sammen med andre. Klubben er funderet på frivillighed, kammeratskab og engagement.
Læs mere om kajakklubben på foreningens hjemmeside.


Kronborg Badelaug

Badelauget er en forening for alle, der er fyldt 18 år, og som ønsker at kunne bade ved Helsingør Havn og som ønsker at være en del af et socialt fællesskab.
Læs mere om badelauget på foreningens hjemmeside og facebookside.

Ålsgårde

Ålsgårde Surf og Sejlklub
En sportsklub der arbejder for at udbrede, motivere og understøtte vandsportsaktiviteter. Fokus er på windsurfing, bølge surf og stand-up-paddle.
Læs mere om surf- og sejlklubben på foreningens hjemmeside og facebookside.


Ålsgårde Søspejdere

En forening for børn og unge, hvor spejderlivet forenes med livet til søs. Der er et spejderliv med et twist, hvor man lærer at være ved vandet og lærer at sejle.
Læs mere om søspejderne på foreningens hjemmeside og facebookside.